NULL

Kuo internetinė televizija geresnė už kabelinę?

Nors kabelinė televizija tarp mūsų šalies žiūrovų vis dar populiari, internetinė televizija sparčiai populiarėja. Tai vadinamoji išmanioji televizija, kuri suteikia žiūrovams galimybę naudotis šiuolaikiškomis funkcijomis ir prisitaiko prie jų poreikių. Svarstote apie televizijos pasirinkimą? O gal baigiasi jūsų sutarties su kabelinės televizijos tiekėju laikotarpis? Apžvelkime pagrindinius privalumus, kodėl verta prioritetą teikti internetinei televizijai.

Nereikia vesti kabelių

Vienas labiausiai erzinusių kabelinės televizijos aspektų buvo… kabelis. Naudojant šio tipo televiziją jis būtinas, tačiau tai gali sudarkyti interjerą ir namų apdailą. Be to, aplink laidus kaupiasi dulkės, jie atrodo neestetiškai. Laimė, internetinė televizija išgelbės jus nuo tokio nemalonumo, nes jos žiūrėjimui nereikia jokių laidų ar kabelių.

Be to, kabelinės televizijos panaudojimas yra gana ribotas: vienas kabelis – vienas ir televizorius. Išmanioji televizija yra transliuojama internetu, todėl ją galima naudoti vienu metu keliuose įrenginiuose: televizoriuose ar kompiuteriuose, planšetėse ar net mobiliuosiuose telefonuose – visur, kur yra ekranas. Labai patogu ir tai, kad ši televizija gali „keliauti“ kartu su jumis ir tam nebūtina vežtis savo televizoriaus!

Geresnė vaizdo ir garso kokybė

Internetinė televizija signalo perdavimui naudoja interneto ryšį, todėl gali būti greitai perduodami dideli duomenų kiekiai, o tai suteikia galimybę žiūrovams mėgautis aukšta raiška – puikios kokybės vaizdu ir garsu. Tiesa, šia galimybe gali pasinaudoti tik turintys išmaniuosius televizorius žiūrovai, nes senesni įrenginiai neturi galimybės atkurti itin aukštos raiškos vaizdą.

Daugelį neramina klausimas, kas bus su programa, jei interneto ryšys trumpam dings ar sulėtės. Iš tikrųjų tai nutinka gana dažnai, tačiau internetinė televizija vienu metu perduoda didesnį duomenų kiekį, todėl trikdžių nepajusite ir galėsite žiūrėti savo mėgstamą programą be jokių nepageidaujamų intarpų ar pauzių.

Didelė kanalų įvairovė

Kai tik rinkoje atsirado kabelinė televizija, atrodė, kad jos suteikiama programų pasiūla itin didelė. Tik ne šiais laikais, nes kabelinės televizijos planai dažniausiai siūlo rinktis vos keliolika kanalų. O štai internetinė televizija išties turi neribotas galimybes. Čia galima rinktis iš daugybės kanalų ir žiūrėti sporto renginius, naujausius filmus, serialus, populiarias visame pasaulyje laidas, mėgautis dokumentika ir animacija. Internetinė televizija išties suteikia laisvę rinktis, ką norite žiūrėti.

Prisitaiko prie žiūrovo poreikių

Daugelis žiūrovų itin vertina galimybę peržiūrėti norimą turinį jiems patogiu metu. Kabelinė televizija negalėjo suteikti tokios galimybės, o štai su internetine televizija net nereikės daryti įrašų – tiesiog pasinaudokite programų archyvu ir žiūrėkite mėgstamą turinį tada, kai turite tam laiko. Tai labai patogu ir praktiška. Be to, prireikus, peržiūrą galite sustabdyti ir vėliau pratęsti. Tai užtikrina patogumą ir pakylėja televizoriaus žiūrėjimo patirtį į naują lygį.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami Video

TAIP PAT SKAITYKITE