NULL

Dėl netinkamos būsto administratoriaus veiklos kviečiame kreiptis į Savivaldybės administraciją

Radviliškio rajono savivaldybės administracija, siekdama užtikrinti tinkamą daugiabučių namų administravimo paslaugos teikimą, kviečia gyventojus informuoti Savivaldybės administracijos specialistus, su kokiomis konkrečiomis problemomis susiduriama, kokie klausimai, į kuriuos atsakymo negauta, administratoriui buvo užduoti ir pan.

Gyventojams būsto administratorius – sunkiai pasiekiamas

Viena dažniausių gyventojų nepasitenkinimo priežasčių – administratoriaus nepasiekiamumas: į gyventojų skambučius neatsiliepiama, klausimų užduoti nepavyksta, todėl ir gyventojų problemos lieka neišspręstos, o abejonės dėl galimai netinkamos administratoriaus veiklos tik didėja.

Laukiama pranešimų, pagrįstų faktinėmis aplinkybėmis

Prašymai turėtų būti lydimi faktinės medžiagos, tai galėtų būti sąskaitos, fotofiksacijos, aplinkybių aprašymas su datomis ir pan.

Gyventojų pranešimai priimami el. paštu viesoji.tvarka@radviliskis.lt arba juos galima atnešti į Radviliškio rajono savivaldybės administraciją (pranešimą adresuoti Statybos ir viešosios tvarkos skyriui). Pasikonsultuoti dėl pranešimo tinkamumo ir formos galima su Statybos ir viešosios tvarkos skyriaus vedėjo pavaduotoju Viktoru Šmitu, tel. (8 422) 69 056 (šiuo numeriu klausimus galima užduoti nuo 2022-10-03 iki 2022-10-14 darbo dienomis nuo 14 iki 17 val. (visi pokalbiai bus įrašomi).

Kviečiame bendradarbiauti ir drauge siekti, kad daugiabučių namų administravimo paslaugos būtų teikiamos tinkamai.

Radviliškio rajono savivaldybės informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami Video

TAIP PAT SKAITYKITE