Visus kudirkiečius subūrė bendrystės šventė

Gegužės 27 dieną Radviliškio Vinco Kudirkos progimnazijoje vyko ilgai lauktas renginys – „Bendruomenės festivalis“. Visa bendruomenė šiam renginiui ruošėsi ne vieną dieną, mokiniai repetavo dainas, mokytojai kūrė žaidimus, o mokinių tėveliai kepė pyragus, kuriais vaišino visą progimnazijos bendruomenę.

Šventės dalyvius pasveikino direktorė Rasa Dagienė. Progimnazijos vadovė pasidžiaugė visų mūsų bendryste ir susitelkimu, palinkėjo didžiausios sėkmės ir džiugių emocijų visiems renginio dalyviams.

Fejerverkui iššovus, festivalis prasidėjo! Po koncertinės programos netrūko pakilios nuotaikos, nes rungčių saleles užplūdo azartiškai nusiteikę vaikai ir jų tėveliai. Vieni išdrįso dalyvauti karaokėje, kiti bendravo pikniko zonoje.

21 edukacinis ir sveikatingumo užsiėmimas laisvalaikio zonoje visus dalyvius privertė paplušėti ir pagalvoti, tačiau buvo verta, nes namo net keturi vaikai grįžo su įspūdingais prizais. Už juos dėkingi esame savo šventės rėmėjams: UAB „Robotikos akademijai“, paukščių ir naminių gyvūnų zoologijos sodui „Raiba plunksna“. UAB JVG įsteigė pagrindinį prizą – dviratį!

Kiekvienam atėjusiam mūsų bendruomenės nariui dėkojame už norą susitikti, bendrauti ir dalyvauti. Labai džiaugiamės, kad šventė sulaukė tokio didelio tėvelių susidomėjimo, džiaugsmo ir azarto.

Dėkojame už gražią šventę visiems progimnazijos mokytojams, didžiuojamės šaunia ir sportiška progimnazijos bendruomene.

Ačiū visiems festivalio draugams, partneriams, rėmėjams ir visiems, kas buvote kartu su mumis! Bendrystės jausmas buvo toks nuostabus!

Radviliškio Vinco Kudirkos informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami Video

TAIP PAT SKAITYKITE