Vaikų dienos centras „Gandriukas“ triukšmingai paminėjo 5-ąjį gimtadienį

Šis birželis Radviliškio parapijos bendruomenės socialinių paslaugų centro Vaikų dienos centrui „Gandriukas“ – ypatingas. Vaikų dienos centras šventė gyvavimo ir veiklos 5-metį.

Birželio 2 dieną šventė vyko netradicinėje aplinkoje – į Radviliškio rajono savivaldybės etninės kultūros ir amatų centro parką rinkosi nemažas būrys svečių: Radviliškio rajono savivaldybės Socialinės paramos skyriaus specialistės A. Dailidonienė ir V. Masiliūnienė, Šiaulių apskrities vaiko teisių apsaugos Radviliškio rajone specialistas T. Danyla, Radviliškio parapijos bendruomenės socialinių paslaugų centro direktorė R. Vilimaitė, pavaduotoja Ž. Plungienė, vaikų dienos centro padalinio vadovė J. Vyšniauskienė, etninės kultūros ir amatų centro direktorė E. Karaliūtė, vaikų dienos centro „Ąžuoliukas“ socialinė darbuotoja I. Ragauskaitė, Radviliškio viešosios bibliotekos atstovės A. Žižniauskienė ir I. Jankauskienė, vaikų dienos centro „Saulės spindulėlis“ darbuotojos S. Golubevienė ir Dž. Daukšienė bei lankytojų tėveliai.

„Mokėki vertinti draugystę“ – tokiais žodžiais vaikai paskelbė vaikų dienos centro „Gandriukas“ šventės pradžią. Be tradicinių sveikinimų ir prasmingų palinkėjimų vaikams ir darbuotojoms, Radviliškio parapijos bendruomenės socialinių paslaugų centro direktorė įteikė nominacijas ir atminimo dovanėles vaikams, dalyviai turėjo galimybę pasigėrėti nuotraukų ir vaikų piešinių paroda.

O koks gimtadienis be linksmybių? Visi dalyviai buvo pakviesti prisijungti, sudalyvauti ir kaip reikiant pašėlti šventinėje programoje vaikams „Linksmoji Burbulų Dėdės laboratorija“.

Skambant nuotaikingai muzikai, Pakiršinio etninės kultūros ir amatų centro parkas skendėjo spalvotuose burbuluose, o orą virpino skardūs vaikų šūksniai ir suaugusiųjų juokas.

Po nuotaikingo siautulio visi vaišinosi gimtadienio tortu, mėgavosi buvimu kartu.

Dar kartą įsitikinome – vaikai moko mus buvimo čia ir dabar, būti laimingiems be jokios priežasties.

Vaikų dienos centro „Gandriukas“ informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami Video

TAIP PAT SKAITYKITE