NULL

Šeduvius išgąsdinęs kivirčas prasidėjo dėl degtinės butelio

Kovo 15-osios popietę Šeduvos gyventojams nesaugumo jausmą sukėlė vaizdelis Kėdainių gatvėje. Jie stebėjo dviejų čia stovinčių vyrų bendravimą, kuris virto grėsminga situacija. Vienas jų išsitraukė ginklą ir pradėjo juo grasinti. Po to ginklą užsikišo už kelnių juosmens ir prieš jį stovėjusį vyrą aptalžė.

Sumuštas žmogus liko gulėti ant žemės

Po smūgių ginklas vėl atsidūrė agresyviojo incidento dalyvio rankoje ir buvo nukreiptas į sumuštąjį. Pastarasis po konflikto liko gulėti ant žemės, o antrasis pasišalino.

Anot nukentėjusiojo, jis buvo ne tik sumuštas, bet į jį buvo ir šauta. Vyras dėl patirtų sumušimų buvo nuvežtas apžiūrėti į Radviliškio, po to – į Šiaulių ligoninę. Šautų žaizdų nerasta.

Šiaulių apskrities policijos atstovės spaudai Gailos Smagriūnienės žodžiais, nukentėjusysis buvo neblaivus, jo apsvaigimui nustatyti paimtas kraujas.

Paaiškėjo, kad ginklas – žaislinis

Į nusikaltimo vietą atskubėję policijos pareigūnai netruko nustatyti, kad pasprukęs konflikto dalyvis yra 23-ejų metų neseniai iš Radviliškio į Šeduvą atsikraustęs vyras, kuris pareigūnams dėl įvairių teisėtvarkos pažeidimų yra puikiai pažįstamas.

Jau po valandos įtariamasis buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Vyrui nustatytas vidutinis – 2,17 promilės – girtumas.

Ginklas, kuriuo jis grasino, pasirodė esąs tik žaislinis pistoletas. Galutiniam įvertinimui šiuo metu jis perduotas kriminalistinių tyrimų specialistams.

Susiginčijo dėl degtinės butelio

Nors realaus pavojaus ir nebuvo, tačiau nukentėjusįjį ir aplinkinius išgąsdino – iš kur visiems žinoti, kad ginklas netikras.

Prieš incidentą abu vyrai laiką draugiškai leido alaus bare, o konflikto priežastimi tapo degtinės butelis, kurio savo kuprinėje pasigedo įtariamasis ir alkoholio vagyste apkaltino savo sugėrovą.

Anot Šiaulių apskrities policijos atstovės spaudai G. Smagriūnienės, dėl viešosios tvarkos pažeidimo pradėtas ikiteisminis tyrimas, vaikinui pareikštas įtarimas.

Parengė Jonas MARCINKUS

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami Video

TAIP PAT SKAITYKITE