NULL

Radviliškyje partrenktas pėsčiasis patyrė rimtų sužalojimų

Vasario 1 dieną Radviliškio rajono policijos pareigūnus pasiekė Valstybinės teismo medicinos tarnybos Šiaulių skyriaus specialisto išvada apie autoavarijoje, kuri įvyko Radviliškyje, Vingėliškio gatvėje, nukentėjusio vyro patirtus sužalojimus. Paaiškėjo, kad žmogus buvo sužalotas rimčiau negu manyta iki šiol, todėl policija pradėjo tyrimą dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.

Pasak pareigūnų, autoavarija įvyko praėjusių metų lapkričio 1 dieną apie 11 valandą. 60-ies metų moteris, vairuodama automobilį „Honda Jazz“, kliudė dešiniuoju kelkraščiu ėjusį 60-ies metų pėsčiąjį. Nukentėjusiajam buvo nustatyta kojos čiurnos trauma ir medikams suteikus būtiną pagalbą jis išleistas gydytis į namus.

Vasario 1-ąją policijai gavus Valstybinės teismo medicinos tarnybos Šiaulių skyriaus specialisto išvadą paaiškėjo, kad pėsčiasis patyrė kur kas rimtesnių sužalojimų. Jam nustatyti kojos pėdos trijų padikaulių bazių skeveldriniai lūžimai, medialinio lateralinio pleištukų avulsiniai lūžimai ir kubakaulio laterinio krašto lūžimai.

Parengė Jonas MARCINKUS

Asociatyvi nuotr.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami Video

TAIP PAT SKAITYKITE