NULL

Radviliškio rajone toliau siaučia parduotuvių plėšikai

Radviliškyje kovo 27-osios vėlų vakarą buvo apiplėšta dar viena parduotuvė. Per gana trumpą laikotarpį tai jau ketvirtoji Radviliškio rajone išplėšta parduotuvė.

Policijai apie įsilaužimą į parduotuvę, esančią Radviliškyje, Beržų gatvėje, pranešta kovo 27-osios vakarą po 23 valandos. Nusikaltėliai vidun įsibrovė išdaužę parduotuvės durų stiklą, o iš parduotuvės išėjo nešini alkoholiniais gėrimais. Tikslus dingusių gėrimų kiekis bus nustatytas, kai parduotuvės valdytojai atliks prekių inventorizaciją.

Primename, kad per naktį iš kovo 8-osios į 9-ąją rajone buvo nusiaubtos net dvi parduotuvės.

Pasak pareigūnų, kovo 9-osios rytą prieš 9 valandą pastebėta, jog vagys buvo apsilankę Baisogalos miestelyje, Maironio gatvėje, esančioje parduotuvėje. Įsibrovėliai sugadino durų spynas ir patekę vidun pagrobė kasos aparato stalčių su jame buvusiais pinigais.

Tą patį rytą prieš 8 valandą policija sulaukė pranešimo apie dar vieną įsibrovimą į parduotuvę. Išdaužę parduotuvės lango stiklą, sugadinę apsaugines žaliuzes bei plastikinių durų spyną niekdariai pateko į Radviliškio rajone, Skėmių kaime, esančią parduotuvę. Vagys pagrobė alkoholinių gėrimų, cigarečių ir ištuštino kasos aparatą.

Naktį iš vasario 24-osios į 25-ąją vagys nusiaubė Radviliškio rajone, Pakiršinio kaime, esančią parduotuvę. Tąkart nusikaltėliai į parduotuvę įsmuko išdaužę pagalbinių patalpų lango stiklą. Parduotuvėje pasigesta alkoholinių gėrimų, cigarečių bei kasos aparato stalčiaus su pinigais.

Policijoje atliekami ikiteisminiai tyrimai dėl vagysčių.

Parengė Jonas MARCINKUS

Asociatyvi nuotr.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami Video

TAIP PAT SKAITYKITE