Radviliškio neįgalieji iš varžybų Raseiniuose parsivežė net 13 medalių

Gegužės 26 dieną Radviliškio rajono neįgaliųjų draugijos atstovai buvo pakviesti dalyvauti respublikinėse neįgaliųjų sporto varžybose, skirtose 770-ies metų Raseinių miesto minėjimui. Radviliškio rajono neįgaliųjų draugijai atstovavo 10 sportininkų.

Pasiektais rezultatais esame patenkinti. Namo parsivežėme 13 medalių: 7 aukso, 2 sidabro ir 4 bronzos.

Bočios komandą sudarė 4 žaidėjai (vienas pakaitinis). Mūsų sportininkai Petras Rudžianskas, Česlovas Turčinskas, Vytautas Rančys ir Gitana Čepienė tapo čempionais ir buvo apdovanoti aukso medaliais ir čempionų taure.

Be šio medalio G. Čepienė pirmą vietą pelnė krepšinio baudų metime, o šaudymo rungtyje buvo trečia. Č. Turčinskas smiginio rungtyje iškovojo bronzos medalį.

Taikliausias smiginio ir šaudymo rungtyse buvo mūsų draugijos narys Marius Matuzevičius. Iš šių varžybų jis parsivežė du aukso spalvos medalius.

Gerai sekėsi ir Birutei Tamonienei. Ji, dalyvaudama smiginio ir mini pneumatinio šaudymo rungtyse, užėmė trečią ir antrą vietas.

Angelė Šimatonienė antrąją vietą užėmė smiginyje, o Irena Vilniuvienė baudų metimo į krepšį rungtyje pelnė bronzos medalį.

Varžyboms pasiruošta įgyvendinant dalinai finansuojamą Radviliškio rajono savivaldybės kūno kultūros ir sporto projektą.

Irena Vilniuvienė, Radviliškio rajono neįgaliųjų draugijos pirmininkės pavaduotoja

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami Video

TAIP PAT SKAITYKITE