Radviliškio dailės mokykla subūrė rajono vaikus kūrybinei veiklai

Visą balandžio mėnesį Radviliškio dailės mokykla, bendradarbiaudama su Radviliškio suaugusiųjų ir jaunimo neformaliojo ugdymo skyriumi, kvietė ikimokyklinio, priešmokyklinio ir pradinio ugdymo mokinius ir ugdytinius iš viso rajono į patirtinio STEAM ugdymo dailės pamokas Radviliškio dailės mokykloje ir šios mokyklos Baisogalos klasėse.

Šiose kūrybinėse veiklose dalyvavo miesto ir rajono ugdymo įstaigų: lopšelių-darželių „Žvaigždutė“, „Eglutė“, „Kregždutė“, Vaižganto ir V. Kudirkos progimnazijos, Gražinos pagrindinės mokyklos, Baisogalos mokyklos-darželio ugdytiniai, Grinkiškio J. Poderio gimnazijos ir Pakiršinio pradinės mokyklos mokiniai.

Dailės mokyklos mokytojai vedė 43 edukacines STEAM veiklas, jose dalyvavo apie 800 rajono ugdytinių.

Kūrybinėse dirbtuvėse mokiniai domėjosi menu, smagiai ir netradiciškai išbandė įvairias dailės technikas, drąsiai eksperimentavo dar nepažįstamomis priemonėmis. Vaikai džiaugėsi turėdami dailės pamokas kitose erdvėse, mėgavosi procesu ir pasiektu rezultatu.

Mokiniai susipažino su dailės mokyklos erdvėmis, aplankė įspūdingą 1–7 kurso ugdytinių kūrybinių darbų parodą mokyklos galerijoje.

Džiaugiamės galėdami bendradarbiauti bei dalytis patirtimi su kolegomis ir padėdami vaikams atrasti meno pasaulį.

Radviliškio dailės mokyklos informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami Video

TAIP PAT SKAITYKITE