NULL

Profesinių mokyklų konkurse Radviliškio krašto atstovai laimėjo 3 vietos diplomą

Kovo 23 dieną Biržų technologijų ir verslo mokymo centro Vabalninko skyriuje vyko respublikinis profesinių mokyklų mokinių ekonomikos ir verslo žinių konkursas „Verslo žinios karjeros sėkmei 9“. Konkurse dalyvavo 14 komandų iš 12-os profesinių mokyklų. Komandą sudarė mokytojas ir du mokiniai. Radviliškio technologijų ir verslo mokymo centro Šeduvos technologijų ir verslo mokymo skyriui atstovavo transporto priemonių remontininko specialybės mokiniai Dominykas Valys ir Lukas Turskis.

Mokiniai dalyvavo trijose rungtyse: „Ateities verslo kūrimas“, „Mokesčiai sugrįžta kiekvienam“ ir viktorinoje „Protų mūšis“. Užduotis ruošė Valstybinė mokesčių inspekcija, UAB „Medelynas“ ir Europos parlamentaro Broniaus Ropės padėjėja. Kol mokiniai atliko užduotis, mokytojai klausėsi paskaitos apie tarpukario Lietuvos ekonomiką.

Šeduvos skyriaus mokiniai bendroje įskaitoje užėmė 4-ąją vietą, o rungtyje „Mokesčiai sugrįžta kiekvienam“ iškovojo prizinę vietą. Dominykas ir Lukas buvo apdovanoti 3-ios vietos diplomu, Padėkos raštais ir atminimo dovanėlėmis.

Vyr. mokytoja Daina Baravykienė

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami Video

TAIP PAT SKAITYKITE