NULL

Kaip vyksta automobilių supirkimas?

Jei pastaruoju metu ketinote parduoti automobilį, tikriausiai teko išgirsti ir apie automobilių supirkimo paslaugą. Jei apie ją nesate nieko girdėję, šis įrašas – kaip tik jums. Paaiškinsime, kas yra automobilių supirkimas, kaip jis vyksta bei kada turėtumėte apsvarstyti automobilio pardavimą supirkėjui.

Kas yra automobilių supirkimas?

Automobilių supirkimas yra paslauga, kuri leidžia transporto priemonę parduoti daug greičiau, nei galėtumėte tą padaryti nesinaudodami šia paslauga. Bandant automobillį parduoti patalpinus jo skelbimą atitinkamame naudotų automobilių skelbimų portale, pardavimas gali užtrukti kelias savaites ar ilgiau. Tai priklauso nuo automobilio paklausos, nustatytos kainos konkurencingumo, skelbimo patrauklumo ir daug kitų faktorių. Taip pat nėra garantijos, kad automobilio pardavimas bus sėkmingas.

Palyginimui, automobilių supirkimas leidžia naudotą transporto priemonę parduoti su kone 100 % sėkmės tikimybe. Be retų išimčių, supirkėjai tendencingai superka visų markių ir gamybos metų automobilius nepriklausomai nuo jų būklės. Galiausiai, transporto priemonę supirkėjai gali nupirkti per 24 valandas nuo susisiekimo su jais, o daugeliu atvejų ir dar greičiau.

Tačiau jei savo automobilį bandysite parduoti patalpinę skelbimą internete, jūs turėsite visą skelbimo kontrolę. Svarbiausias to aspektas, žinoma, yra kainos nustatymas. Palyginimui, transporto priemonės pardavimo supirkėjui atveju, kainą pasiūlys pats supirkėjas nepalikdamas daug erdvės deryboms.

Kaip parduoti automobilį supirkėjui?

Tad kaipgi vyksta automobilio pardavimas supirkėjui? Detalės gali kisti atsižvelgus į tai, kokiam supirkėjui parduodate automobilį, bet pardavimo eiga yra pakankamai universali ir panaši visais atvejais. Automobilių supirkimas vyksta taip:

1. Jūs susisiekiate su pasirinktu supirkėju ar per visisupirkejai.lt automobilių supirkimo platformą. Antru atveju galėsite gauti daugiau nei vieno supirkėjo pasiūlymą.

2. Savo žinutėje nurodykite kuo detalesnę norimo parduoti automobilio informaciją, jei kreipiatės laisva forma (el. laišku, žinute ar skambučiu). Jei kreipiatės per standartinę formą, nuosekliai ją užpildykite. Supirkėjui aktualiausia automobilio markė, modelis, gamybos metai, bet kokie reikšmingesni automobilio defektai ar gedimai bei bendra jo būklė. Kai kuriais atvejais jūsų gali būti prašoma atsiųsti automobilio nuotraukų tikslesniam jo būklės įvertinimui.

3. Įvertinus automobilį, supirkėjas pateikia savo pasiūlymą.

4. Jei pasiūlymas jums tinka, aptariama tolimesnė pardavimo eiga ir susijusios detalės.

5. Suderinus laiką, supirkėjas pasirūpins jūsų parduoto automobilio transportavimu, visais reikalingais dokumentais bei kitomis smulkmenomis.

Kaip matoma iš šio aprašymo, automobilių supirkimas turi pakankamai aiškią ir universalią pardavimo eigą. Pardavėjui nereikia rūpintis nieko: nereikalingas patrauklaus skelbimo kūrimas, kainos nustatymas, dokumentų ruošimas ar automobilio transportavimas. Viskuo pasirūpina supirkėjas, užtikrindamas, kad automobilio pardavimas vykstų greitai, sklandžiai ir patogiai.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami Video

TAIP PAT SKAITYKITE