NULL

Kormotech – kokybiški pašarai

Kormotech savo veiklą pradėjo 2003 m., rūpindamasi tinkama augintinių mityba. Įmonės misija – tobulinti gyvūnų augintinių pramonę ir kurti aukštos kokybės maistą šunims ir katėms. Kad augintiniai būtų sveiki ir laimingi, o jų šeimininkai džiaugtųsi savo keturkojais draugais, gyvūnų augintinių maisto gamintojas stengiasi kurti kokybiškus ir nebrangius produktus.

Tarp prekės ženklų Kormotech:

● PZ Optimeal TM – aukščiausios kokybės produktas katėms ir šunims;

● PZ CLUB 4 PAWS – aukščiausios kokybės maistas katėms ir šunims;

● PZ Woof! ir TM Meow! – Maisto produktų standartas Ukrainoje;

● PZ Master – eksporto rinkose.

Įmonėje dirba mitybos specialistų ir mokslinių tyrimų bei plėtros specialistų komanda. Produktai atitinka visus pasaulinius kokybės standartus. Kormotech yra pardavimų lyderė vidaus rinkoje.

Daugiau apie gamyklas

Organizacija turi tris gamyklas Ukrainoje ir Lietuvoje. Kormotech gamyklose Ukrainoje įdiegtos maisto pramonės kokybės valdymo sistemos pagal tarptautinius standartus FSSC 22000 ir ISO 22000. 2019 m. bendrovė pradėjo statyti savo gamyklą Lietuvoje, kuri buvo atidaryta 2020 m.

Bendrovės gamybos pajėgumai – 20 tonų galutinio produkto per dieną (drėgnas pašaras) ir 80 tonų per dieną (sausas pašaras). Įmonė per metus gali pagaminti 8 000 tonų drėgnų pašarų ir 30 000 tonų sausų pašarų.

Rėmimas

Rėmimas – tai puiki galimybė sukurti teigiamą įmonės įvaizdį ir puiki reklamos proga.

Rėmimas, žinoma, laikomas būdu įmonei gauti pelno. Tačiau pagrindinė nauda vis tiek yra įmonės įvaizdis. Finansuodama projektus Kormotech pirmiausia tikisi pagerinti prekės ženklo ir įmonės įvaizdį.

Kormotech dažnai remia įvairius savo srities renginius. Vienas iš neseniai įvykusių renginių – GlobalPETS 2023 forumas.

Kas žinoma apie įvykį

2023 m. pasauliniame gyvūnų augintinių maisto forume dalyvauja 240 pirmaujančių gyvūnų augintinių maisto gamintojų. Jo data ir vieta – sausio 25-27 d., Berlynas. Taip Kormotech plėtojasi ir stiprina savo pozicijas tarptautinėje arenoje.

GlobalPETS Forum 2023 – tai 3 dienos, per kurias turėsite daugybę galimybių susitikti su žinomais pramonės ekspertais. Tai galimybė suprasti, kaip pramonė vystysis per ateinančius kelerius metus. Kormotech yra rėmėjas, o tai padeda įvairiais būdais. Pavyzdžiui, bendrovė yra viena iš tų, kurios nustato pasaulinės gyvūnų augintinių maisto ir priežiūros rinkos vektorius. Be to, tai puiki galimybė reklamuoti kokybišką produktą ir supažindinti su prekės ženklu kuo daugiau žmonių.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami Video

TAIP PAT SKAITYKITE