NULL

Kodėl svarbu pakankamai dažnai pagalvę pakeisti nauja?

Nors kokybiškos pagalvės gali tarnauti tikrai ilgą laiką, tačiau ekspertai pataria nelaukti, kol pagalvė bus netinkama naudoti, ir ją laiku pakeisti nauja. Priežasčių, kodėl pagalvę vertėtų keisti pakankamai dažnai, yra ne taip ir mažai, todėl aptarkime pačias svarbiausias.

Ilgainiui pagalvė praranda savo formą

Pagalvė miego metu turi sukurti tinkamą galvos, kaklo ir pečių srities atramą, nes tik tuomet užtikrinamas pakankamai geras poilsis. Ilgai naudojama pagalvė gali prarasti pirminę formą, todėl ji nebeatliks svarbiausios savo funkcijos. Maža to, miegojimas ant deformuotos pagalvės gali sukelti skausmus sprando, kaklo ar pečių zonoje. Jei pastebite, kad pagalvės forma pakito, reikėtų nedelsti ir ją pakeisti nauja.

Pagalvėje kaupiasi įvairūs mikroorganizmai

Tai – dar viena priežastis, kodėl pagalvę vertėtų keisti pakankamai dažnai. Net ir reguliariai vėdinama pagalvė po kurio laiko gali neatitikti higienos reikalavimų: joje kaupiasi įvairūs mikroorganizmai ir dulkių erkutės. Tai gali sukelti odos sudirginimą, paraudimą ir kitas alergines reakcijas.

Puiki galimybė išbandyti naują pagalvę

Jei atėjo laikas seną pagalvę pakeisti nauja, pasinaudokite galimybe išbandyti kažką naujo. Pagalvių pasirinkimas šiandien yra tikrai nemažas, todėl galite išbandyti kitokios formos ar kitokio užpildo pagalvę, kuri galbūt galės užtikrinti dar geresnę miego kokybę. Pavyzdžiui, galite rinktis antistresinę ar antialerginę pagalvę, iš natūralių žaliavų pagamintą pagalvę, ir t.t.

Internetinėje parduotuvėje https://epik.lt/collections/pagalves pirkėjai turi galimybę rinktis iš tikrai gausaus pagalvių asortimento. Čia siūlomos pagalvės su žąsų plunksnų ir pūkų užpildu, antialerginės pagalvės su bambuko pluoštu, antibakterinės pagalvės, ir t.t. Džiugina ne vien tik gausus prekių asortimentas, bet taip pat ir patrauklios kainos, todėl apsipirkdami šioje parduotuvėje galėsite būti užtikrinti, kad nepermokate.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami Video

TAIP PAT SKAITYKITE