NULL

Kokius reidus policija vykdys lapkričio mėnesį?

Policijos pareigūnai paviešino, kokius reidus vykdys šių metų lapkričio mėnesį.

Lapkričio 1–2 dienomis ir lapkričio 18–20 dienomis vyks pėsčiųjų, dviračių vairuotojų kontrolė – tamsiuoju paros laiku, matomumą gerinančių saugos priemonių (atšvaitų, ryškiaspalvių liemenių su šviesą atspindinčiais elementais ir kt.) naudojimas.

Lapkričio 3–6 dienomis ir lapkričio 26–28 dienomis bus vykdoma vairuotojų, įskaitant dviračių ir elektrinių paspirtukų, blaivumo, apsvaigimo nuo narkotinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų kontrolė.

Lapkričio 8–11 dienomis vyks pavojingo ir chuliganiško vairavimo, manevravimo, lenkimo, kur tai draudžiama daryti, važiavimo per sankryžas, šviesoforo signalų paisymo kontrolė.

Lapkričio 8–11 dienomis ir lapkričio 22–24 dienomis vyks vairuotojų veiklos, nesusijusios su vairavimu, kontrolė (naudojimasis mobiliojo ryšio priemonėmis vairuojant neturint laisvų rankų įrangos).

Lapkričio 14–17 dienomis pareigūnai stebės, ar vairuotojai sustoja prieš pėsčiųjų perėjas, kai to reikalaujama pagal taisykles.

Lapkričio 22–24 dienomis bus vykdoma privalomų saugos priemonių (saugos diržų, saugos šalmų, vaikams skirtų specialių sėdynių (prisegimo sistemų) naudojimo kontrolė.

Parengė Jonas MARCINKUS

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami Video

TAIP PAT SKAITYKITE