NULL

Terasos grindų danga. Kokia yra geriausia?

Komponuojant terasą kiekvienas elementas yra labai svarbus. Reikia apgalvoti smulkmenas, žinoma, įvertinti ateitį, kuri gali padėti nuspręsti, ar terasa atrodys taip, kaip Jums patinka, galiausiai, ar jie tarnaus taip ilgai, kaip daugelis žmonių nori.

Vienas svarbiausių komponentų yra grindys, kurioms siūlome skirti bene daugiausia dėmesio. Nors dažniausiai yra rekomenduojamos WPC terasinės lentos iš Prodeck.lt, tačiau esant didesnei pasiūlai dažniausiai ir norisi susipažinti su kuo daugiau opcijų, kadangi tai pagreitina ir sukonkretina paieškas.

Bandysime aptarti galimybes, o Jums beliks nuspręsti – tinka ar ne.

Terasinės lentos

Jeigu Jums reikia kokybės, kuri tarnaus labai daug metų ir tuo pačiu po daugelio metų vis tiek atrodys labai gražiai – tokiu atveju vienareikšmiškai geriausias pasirinkimas yra terasinės lentos. Ypač yra dažnai minimos „Home lentos“. Tai yra viena tų kokybių, kurios dažniausiai net nereikia įrodinėti, kadangi visi puikiai žino, kad rezultatas – bus. Svarbiausia, kad ne tik estetine, tačiau ir ilgaamžiškumo bei kokybės prasme. Žinoma, kai kurie ieško, kur galima įsigyti terasines lentas pigiau. Tai dažniausiai ir yra problema. Norisi geros kokybės, tačiau taip pat nenorima už ją mokėti. tai yra blogai. Gera kokybė kainuoja – normalu. Tad reikia rinktis tik patikimus gamintojus, kurie net teikia garantijas savo siūlomoms lentoms. Garantinis laiko tarpas dažniausiai siekia 5-erius metus, tačiau pačios lentos tarnaus kur kas ilgiau. Joms nereikia jokios specialios priežiūros, jos atrodo puikiai. Daugeliui žmonių patinka, kad jų klojimas taip pat yra paprastas. Taigi, nereikia samdyti specialistų – viską galite atlikti pats.

Mediena

Greta terasinių lentų labai dažnai minima paprasta mediena. Taip, vizualiai ji gana panaši į terasines lentas, tačiau funkcionalumo prasme skirtumas yra labai didelis ir dažniausiai matomas tik tuomet, kai po metų įprasta mediena jau būna ne tik nebe tokia graži, tačiau taip pat ir tenka keisti tam tikras išpuvusias lenteles. Tai yra pigesnė opcija, tačiau kur kas lepesnė. Reikia įvertinti, kokie yra Jūsų poreikiai ir tuo pačiu – kiek norite skirti laiko terasos priežiūrai.

Plytelės

Kai kurie renkasi plyteles. Tačiau ši opcija būtų gera tik anksčiau. Šiuo metu dažnai vadinama atgyvena. Pirmiausia dėl to, kad klojimas dažniausiai sunkus, o antra dėl to, kad karštomis vasaros dienomis jos labai įkaista, tad būti ant tokio paviršiaus paprasčiausiai yra labai nemalonu.

Paletės

Bene pats pigiausias pasirinkimas, kuris dažniausiai tinka tik kaip laikina alternatyva. Atrodo gal ir nelabai patraukliai, tačiau tokia danga – jau ir karkasas tuo pačiu. Tinka soduose bei kitose vietose, kur reikia tik laikinos terasos.

Terasoje grindys tikrai yra viena svarbiausių komponentų. Žinoma, reikia, kad ir stogas bei kuri nors viena arba kelios būtų apgalvotos, kad kurtų ne tik estetiką, tačiau ir funkcionalumą. Visgi, dažniausiai grindims reikia skirti daugiausia dėmesio, kadangi jos dėvisi labiausiai. Tad ir ieškodami kokybės – netaupykite.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami Video

TAIP PAT SKAITYKITE