NULL

Internetas: įdomūs bei netikėti faktai apie jį

Šiandien internetas daugeliui iš mūsų atrodo visiškai natūralus pasirinkimas. Ir net žinojimas, kad bent vieną dieną negalėsime naudotis internetu, sukelia daug nepatogumų. Tačiau įdomiausia tai, kad daugelis iš mūsų net nežinome svarbių faktų apie šį šiuolaikinės visuomenės įrankį. Tad, nepraleiskite progos sužinoti daug įdomių dalykų.

Šiandien, kai naudojamės internetu, yra ypač populiaru sakyti, jog naršome internete. Na, o anglų kalboje yra naudojamas terminas surfing. Tačiau, ar kada susimąstėte, kuomet atsirado šis, toks populiarus žodis Pasirodo, pirmą kartą toks žodis buvo pavartotas dar 1992 metais ir jį sugalvojo Niujorke dirbantis bibliotekininkas. Tiesa, verta pastebėti, kad jau visai netrukus atsirado ir dar vienas žodis, žodžio surfing sinonimas, tai – žodis browsing.

Ten, kur internetas, ten ir internetinės pažintys. Ir nors tikrai netrūksta žmonių, kurie į tai žiūri itin skeptiškai, verta pabrėžti, kad net apie 19 proc. visų pasaulio porų yra susipažinusios būtent internetu.

Ne paslaptis, kad šiandien internetas gali puikiai pasitarnauti ne tik tuo atveju, kai norime greitai ir patogiai apsipirkti ar, kai norime įsigyti bilietus į renginį, bet ir tuo atveju, kai norime padidinti savo įmonės žinomumą. Vienas tokių sprendimų yra SEO paslaugos. Tad, naudokitės interneto teikiamais privalumais bei didinkite įmonės žinomumą, matomumą, pelną.

Ne paslaptis, kad šiuo metu viena populiariausių internetinių platformų yra Youtube. Daugelis ten užsuka tam, kad pasiklausytų savo mėgiamos muzikos ar garso įrašo, pažiūrėtų vaizdo įrašą. Ne paslaptis ir tai, kad būtent ši platforma šiandien yra įvardijama kaip vienas geriausių pasirinkimų, kai norime rasti informacijos viena ar kita tema. Tačiau, ar jūs kada nors susimąstėte, kiek informacijos, vaizdinės ar garsinės medžiagos yra įkeliama į šią platformą? Na, o skaičiai iš tiesų yra įspūdingi, ir drąsiai galima sakyti, kad tam, jog peržiūrėtume (arba perklausytume) šioje platformoje esantį turinį, mums tikrai nepakaktų viso gyvenimo. Taip yra todėl, kad kiekvieną minutę į Youtube yra įkeliama tiek informacijos, kad jai perklausyti ar peržiūrėti, prireiktų net 72 valandų.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami Video

TAIP PAT SKAITYKITE