NULL

Idėjos, ką dovanoti draugams

Priešingai nei giminaičius, draugus galime pasirinkti patys, todėl dažniausiai ypatingai puoselėjame šį ryšį – norisi, kad tai atsispindėtų ir mūsų pasirinktose dovanose. Jei su bičiuliais jomis keičiatės ne pirmus metus, dėmesio vertą idėją sugalvoti gali būti pakankamai sunku, tačiau prisiminę jų interesus, dovaną išrinksite kur kas paprasčiau. Pagalvokite, kaip galėtumėte apibūdinti savo draugus ir susipažinkite su labiausiai jiems patiksiančiomis idėjomis.

Aktyviai laiką leidžiantys draugai

Žygiai, kelionės ir sportas yra Jūsų bičiulių kasdienybė? Tuomet turėtumėte paieškoti dovanos, kuri jiems praverstų užsiimant aktyviomis veiklomis. Tai gali būti stilingai atrodanti ir atitinkamą vandens temperatūrą palaikanti gertuvė, skrydžiams pritaikyta kelioninė pagalvėlė ar įkvepiantis nutrinamas kelionių žemėlapis. Tiesa, nuolat aktyviai leidžiant laiką, reikia ir pailsėti – jei draugams išrinksite namų masažuoklį, jie dar greičiau galės atgauti jėgas ir vėl bus pasiruošę naujiems nuotykiams.

Virtuvės guru

Tikriausiai jau pastebėjote, kad virtuvėje nuolat besisukantiems draugams niekuomet negana nei naujų prietaisų, nei papildomų reikmenų. Nors gali būti sunku surasti daiktus, kurių jie dar nėra įsigiję, tikrai įmanoma tai padaryti. Pavyzdžiui, galite peržvelgti išskirtinius virtuvės prietaisus: gal draugus sudomintų spragėsių gaminimo aparatas, o galbūt jiems patiktų picų keptuvė? Jei su įranga eksperimentuoti nedrąsu, visuomet galite pagalvoti apie prieskonių rinkinius ar naujus indelius – jie tikrai neliks nepanaudoti.

Vakarėlių sielos

Jei Jūsų draugai nuolat gyvena vakarėlių ritmu ir juos dažnai organizuoja savo namuose, ieškodami dovanos, būtinai turėtumėte į tai atsižvelgti. Tokiems bičiuliams turėtų patikti vakarėlių ar stalo žaidimai – juos iš karto bus galima išbandyti. Taip pat verta atkreipti dėmesį į kokteilių darymo rinkinius ar, pavyzdžiui, išrinkti jiems įspūdingo dydžio taures. Su vakarėliais susijusi atributika neretai būna pakankamai šmaikšti – jei nutarsite pajuokauti, turėtumėte būti tikri, kad Jūsų humoro jausmas sutampa.

Mados ekspertai

Kalėdinės dovanos draugei ar draugui, kurie domisi naujausiomis mados tendencijomis, neabejotinai turėtų būti susijusios su grožiu. Galite jiems išrinkti naujus papuošalus ar kitas garderobo detales, tačiau prieš tai turėtumėte įsitikinti, ar tokie aksesuarai šiais metais yra madingi – tik taip pavyks juos pradžiuginti. Taip pat galite pagalvoti apie plaukų formavimo ar kitas kosmetikos priemones – dar geriau, jei išsiaiškinsite, kurias iš jų Jūsų draugai mėgsta labiausiai.

Melomanai

Bičiuliams, kurie negali gyventi be muzikos, galite parinkti dovanas, kurios užtikrins dar kokybiškesnį jos klausymąsi. Pavyzdžiui, daugelį melomanų turėtų sužavėti belaidės ausinės, su kuriomis bus kur kas patogiau judėti. Taip pat populiaru rinktis nešiojamas kolonėles, kurios dabar pasižymi kompaktišku dydžiu ir labai stilingu dizainu. O jeigu žinote, kad bičiuliams labiau patinka klasika, galite jiems išrinkti patefoną ar papildyti jau sukauptą vinilinių plokštelių kolekciją.

Ramybe besimėgaujantys bičiuliai

Draugams, kurie dažniausiai leidžia laiką namuose, galite padovanoti su jų jaukumu ir puoselėjimu susijusias dovanas. Tai gali būti namų kvapai, kvapų difuzoriai, minkšti pledai, žaismingos pagalvėlės ar įvairios interjero detalės – tiesa, šiuo atveju turėtumėte žinoti, kad jos bičiuliams yra reikalingos. Taip pat galite papildyti jų knygų biblioteką naujais, įtraukiančiais kūriniais: išsiaiškinę, koks žanras yra jų mėgstamiausias, labai lengvai atrasite populiariausius bestselerius.

Atsižvelgę į bičiulių pomėgius ir asmenybes, turėtumėte pakankamai lengvai nutarti, kurios kalėdinės dovanos draugui ar draugei būtų pačios tinkamiausios. Jei bendraujate nemažai, artėjant šventėms, pasistenkite įsiklausyti į jų kalbas: tikėtina, kad jie patys pateiks Jums ne vieną vertingą dovanos idėją.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami Video

TAIP PAT SKAITYKITE