NULL

Į ką atkreipti dėmesį renkantis dulkių siurblį robotą?

Technologijos yra naudingiausios, kai jos palengvina ir leidžia efektyviai atlikti kasdienes užduotis, o tai tikrai pasakytina apie robotus dulkių siurblius. Tai ypač aktualu, jei esate tokioje aplinkoje, kurioje ant kieto paviršiaus grindų arba ant kilimo gali kauptis daug dulkių. Robotiniai dulkių siurbliai paprastai parduodami nuo 200 eurų iki maždaug 800 eurų, o jei norite, kad jūsų namai būtų šluojami ir siurbiami kasdien be didelių pastangų, tai puiki investicija. Štai į ką reikia atkreipti dėmesį, jei perkate dulkių siurblį robotą.

Baterijos veikimo laikas
Geriausi dulkių siurbliai robotai gali veikti dvi valandas ar ilgiau. Tai ypač svarbu, jei turite didelę vietą – nenorite nuolat įkrauti siurblio tarp valymo. Tai ypač patogu, jei turite dulkių siurblį, kuris gali automatiškai prijungti ir įkrauti tarp naudojimo būdų.
Valymo modeliai
Paprastesni, nebrangesni dulkių siurbliai gali valyti tik atsitiktinai arba pirmyn ir atgal, o pažangesni dulkių siurbliai gali iš esmės nustatyti patalpą, kad būtų galima tiksliau valyti. Taip pat geriau, jei siurblys gali atlikti kelis veiksmus pagal savo modelį, nes tai lems kruopštesnį valymo darbą.
Dydis ir dizainas
Dauguma robotų dulkių siurblių yra ne aukštesni nei keturi coliai, todėl jie gali judėti po baldais. Vis dėlto atkreipkite dėmesį į savo vakuumo aukštį ir baldų prošvaisą, kad neatsirastumėte vakuumo, kuris negalėtų patekti į svarbias vietas. Be to, atsižvelkite į savo grindų tipą – kai kurie dulkių siurbliai geriau tinka kietmedžio grindims ir plytelėms, o kiti – kiliminėms grindims.
Nors pastaruoju metu roboto dulkių siurblio technologija labai pažengė į priekį, tikriausiai vis tiek norėsite turėti tradicinį dulkių siurblį, kad galėtumėte įprastai tvarkyti savo namus. Robotiniai dulkių siurbliai puikiai tinka kasdieniam tvarkymui – surenkami trupiniai, kačių kraikas, visų tipų plaukai, dulkės ir visa kita, kas patenka ant grindų. Jie taip pat tinka biuro patalpoms, nes paskutinis dalykas, dėl kurio norite nerimauti pasibaigus terminui, yra tai, kodėl grindys yra padengtos dulkėmis. Jie taip pat puikiai tinka studentų kambariams, nes tai reiškia, kad reikės atlikti vienu darbu mažiau. Daugiau informacijos muresta.lt.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami Video

TAIP PAT SKAITYKITE