NULL

Dar neturi dovanos savo vyrui? Nesijaudink – mes padėsime

Nenumaldomai artėja šv. Kalėdos, o jūs dar neturite dovanos savo sutuoktiniui ar vaikinui? Nesijaudinkite, nes perskaičiusios šį straipsnį tikrai rasite bent vieną puikią idėją Kalėdinei dovanai.

Dažnai manome, kad žmogus, kuriam norime ką nors padovanoti, jau turi viską arba mūsų dovana bus įgrūsta giliai į spintą ir dešimtmečius nepanaudota. Šiuo straipsniu norime jums įrodyti, kad jei pagalvosime apie mums artimo žmogaus pomėgius, gyvenimo būdą ar kitus svarbius tik jam dalykus, visada atsiras dovana, kuri jiems suteiks daug džiaugsmo.

Pižama

Pižama yra daugelio žmonių mėgstamiausias drabužis. Paprasta mes jų turime keletą ir kiekvieną priimame su dideliu entuziazmu. Pižama yra patogiausia apranga pasaulyje. O jei vyras dirba namuose, tai dažnai tampa geriausia ir patogiausia darbo apranga. Internetu galite išrinkti kuo puikiausiai vyrui tiksiančią pižamą, kadangi dauguma parduotuvių pasirūpina klientams pateikti kiekvienos prekės detalius išmatavimus.

Patalynė

Patalynė taip pat yra dovana, nes jų niekada negali būti per daug. Visada pravers. O gražioje patalynėje miegoti tikrai maloniau. O jei dar vyras nuolat skundžiasi jūsų išrinktomis patalynėmis… Laikas išrinkti pagal jo skonį.

Apatinis trikotažas

Vyriškas apatinis trikotažas jau tampa kaip kojinės šv. Kalėdų proga. Ir visai ne be reikalo, nes kaip ir kojinės, apatinis trikotažas – šiuo atveju – trumpikės yra dažniausiai nusidėvintis drabužis, kadangi jį dėvime nuolat, keičiame kasdien ir dažnai plauname. Taigi apatinio trikotažo turi būti daug. Bet svarbiausia išrinkti kokybišką, kuris po keletos skalbimų nenubluks ir kitaip nenusidėvės. O jei dar pataikysite išrinkti jam patinkantį dizainą… Patikėkite, jūsų vyras tai tikrai įvertins.

Kojinės

Kad jau prakalbome apie kojines, kodėl gi ne, tiesa? Jei galvojote, kad tai atsibodusi dovana, jūs labai stipriai suklaidinta. Tai puikiausia dovana vyrui savo praktiškumu. Be to, kojinės juk nebūna tik baltos arba juodos. Jos būna raštuotos, spalvotos, su išsiuvinėtomis emblemomis, medvilninės, vilnonės, su šilku, techninio audinio ir visokios kitokios. Vyras jų visų tikrai neturi savo spintoje, tad paįvairinkite jo pasirinkimus kas rytą ir padovanokite puikų kalėdinių kojinių rinkinį, kurį galite įsigyti čia.

Žurnalo ar laikraščio prenumerata

Jei jūsų vyras yra žingeidus ir viskuo besidomintis bei mėgstantis tai daryti skaitant, mėgstamo žurnalo ar laikraščio metinė prenumerata bus puiki ir intelektuali dovana. Padovanosite jam didelį žinių bagažą ir prasmingą laiko praleidimą. Kas gali būti geriau, tiesa?

Bilietai į renginį

Ne visi leidžia sau spontaniškai nusipirkti bilietus į komedijos šou ar spektaklį, o gal pasaulinės muzikos žvaigždės koncertą. Todėl šventės ar kitos progos yra tinkamas metas nupirkti bilietus dviems ir įteikti. Svarbiausia, žinoti, kas vyrui patinka ir kur jis tyliai svajoja sudalyvauti. Tokia dovana bus tiesiog nepakartojama jau vien dėl savo originalumo. Dar geriau, kad dovanos gavimo džiaugsmas yra dvigubas: pirmą kartą partneris džiaugsis gavęs bilietus, o antrą kartą – juos panaudojęs. Geriau ir būti negali.

Dviračio spyna

Vyras mėgsta brangius ir kokybiškus daiktus? Turi gerą dviratį, kuris yra visų vagių svajonė? Padovanokite jam aukšto saugumo lygio dviračio spyną. Jis bus pamalonintas, kad jūs galvojate apie jį ir jo asmeninius daiktus.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami Video

TAIP PAT SKAITYKITE