Šniūraitiškiai atnaujino Šimtmečio parką

Asociacija „Šniūraičių bendruomenė“ pavasarį Žemės ūkio ministerijai pateikė paraišką gauti paramą pagal veiklos sritį „Kaimo vietovės viešųjų erdvių sutvarkymas, pritaikant jas kaimo gyventojų poreikiams“ pagal 2022 metų nacionalinės paramos kaimo bendruomenių veiklai taisykles. Projekto tikslas – pritaikyti esama viešąją erdvę vaikų žaidimų aikštelei, sukuriant funkcionalią poilsio ir laisvalaikio erdvę.

Ministerija skyrė asociacijos projekto „Viešosios erdvės pritaikymas vaikų žaidimų aikštelei ir jos priežiūrai“ įvykdymui 5500 eurų. Radviliškio rajono savivaldybės administracija pridėjo 11 procentų nuo projekto sumos – 680 eurų.

Šniūraitiškiai, atnaujindami Šimtmečio parką, įrengė vaikų žaidimų aikštelę, karuselę, šiukšliadėžę, du suoliukus su atramomis bei lauko teniso stalą. Taip pat buvo įsigytas vejos traktoriukas, kuriuo šienaujama ne tik vaikų žaidimų aikštelės erdvė, bet ir vejos šalia bendruomenės namų.

Kaime kuriasi daug jaunų šeimų, tad jų laisvalaikio praleidimui sąlygos yra pagerintos. Į aikštelę bet kada gali užsukti vaikai ir suaugusieji pažaisti stalo teniso arba tiesiog pailsėti.

Asociacijos „Šniūraičių bendruomenė“ informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami Video

TAIP PAT SKAITYKITE