Kalėdų Senelis ypatingai visus pradžiugino tada

Pociūnėlius papuošė sužibusi eglutė

Džiugi buvo gruodžio 2-oji pociūnėliečiams: prie miestelio kultūros namų mažus ir didelius sukvietė eglutės įžiebimo šventė.

Šalia papuoštos žaliaskarės susirinkę vaikai, jų mamos ir tėčiai, močiutės ir seneliai smagiai leido laiką su šventės svečiu – Kalėdų Seneliu. Linksmas ir guvus Senelis kvietė visus kartu padainuoti, pasimankštinti, pašokti, negailėjo pagyrimų aktyviausiems, nuoširdžiai bendravo su nedrąsiausiais.

Senelis nepamiršo vaikams priminti, kaip jie turėtų elgtis, bendrauti su šeimos nariais ir aplinkiniais, kad Kalėdų rytą po eglute sulauktų dovanų. Senelis ypatingai visus pradžiugino tada, kai, jam panorėjus, spalvotai sužibo eglutės viršūnė ir šakos, kompozicijos šalia eglutės. Vaikų balsai ir plojimai išdavė, kad jiems gražu bei smagu!

Tuomet dėmesingas Senelis išklausė kiekvieną vaiką, kuris norėjo padeklamuoti eilėraštį, kiekvienam surado šiltų padėkos žodžių. Nė vienas mažasis neliko be Kalėdų Senelio atvežtų dovanų. Net suaugusieji buvo pradžiuginti dovanėlėmis.

Be dovanėlių visi šventės dalyviai sulaukė nuoširdžių šventinių sveikinimo žodžių, kuriuos tarė ne tik Kalėdų Senelis, bet ir Skėmių seniūnė Ingrida Gladkienė.

Seniūnė sakė esanti dėkinga Robertui Timofejevui ir Aivarui Rimkui už eglės atvežimą ir pastatymą, Skėmių seniūnijos darbuotojams, Pociūnėlių seniūnaitei Sigitai Malinauskienei ir nuolatiniams pagalbininkams Vierai Praščiuvienei bei Jurui Sadzevičiui už žaliaskarės papuošimą.

Pociūnėlius išties papuošė sužibusi eglutė! Eglutės įžiebimo šventė – tai smagiai praleistas laikas su Kalėdų Seneliu, jaukus pabuvimas su šeimos nariais, draugais ir pažįstamais.

Šventė surengta pagal Radviliškio rajone vykdomą projektą „Kalėdos jau ne už kalnų, senelis veža džiaugsmą į namus vaikų“, kurį iš dalies finansavo Radviliškio rajono savivaldybės administracija. Projektą organizuoja asociacija „Namiškiai“, projekto partneriai – Pociūnėlių miestelio bendruomenė ir Radviliškio parapijos bendruomenės socialinių paslaugų centras, rėmėjas – Radviliškio „Rotary“ klubas.

Roma Buivydienė

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami Video

TAIP PAT SKAITYKITE