Trečius metus iš eilės socialiniai darbuotojai dovanoja Kalėdas

Jau trečius metus Radviliškio parapijos bendruomenės socialinių paslaugų centro socialiniai darbuotojai ir atvejo vadybininkai aktyviai ruošiasi gražiausioms žiemos šventėms organizuodami iniciatyvą „Padovanok Kalėdas“.

2022 metais iniciatyvos „Padovanok Kalėdas“ idėja – bendram tikslui suburti Radviliškio parapijos bendruomenės socialinių paslaugų centro socialinių darbuotojų ir atvejo vadybininkų komandą bei skatinti pačių darbuotojų iniciatyvumą. Iniciatyvos „Padovanok Kalėdas 2022“ metu socialiniai darbuotojai ir atvejo vadybininkai ne tik kartu kūrė iniciatyvos idėją, ieškojo paramos šaltinių bet įtraukė ir kitus.

Idėjos įgyvendinimui šiais metais buvo bendradarbiaujama su Radviliškio rajono savivaldybės etninės kultūros ir amatų centru, pagalbos paprašyta Radviliškio rajone gyvenančių bitininkų, kurie mielai sutiko pasidalinti savo derliumi su Radviliškio rajono šeimomis ir jose augančiais vaikais.

Iniciatyvos kūrėjai savo rankomis gamino žvakes, kūrė sveikinimą, pakavo kvepiantį medų ir pačių surinktus saldainius šeimoms, kurioms socialines paslaugas teikia Radviliškio parapijos bendruomenės socialinių paslaugų centras.

Šiais metais paruošta 250 dovanėlių, kurios dar iki šv. Kalėdų pasiekė šeimų namus.

Nuoširdžiai dėkojame visiems, prisidėjusiems prie iniciatyvos ir suprantantiems, kad „mes gyvename iš to, ką gauname, bet kuriame gyvenimą iš to, ką duodame (V. Čerčilis)“.

Tikimasi, kad iniciatyva „Padovanok Kalėdas“ gyvuos ir 2023 metais.

Radviliškio parapijos bendruomenės socialinių paslaugų centro Globos centro informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami Video

TAIP PAT SKAITYKITE