NULL

Pasveikinta šimtametė radviliškietė ilgaamžiškumo recepto neturi

Radviliškio rajono valdžios atstovai ir patys artimiausieji pasveikino spalio 15 dieną garbingą 100 metų jubiliejų pasitikusią Zofiją Sabakonienę. Jubiliatė gimė Radviliškio rajone, buvusiame Pamierų kaime, gausioje šeimoje – senolė turėjo tris brolius ir dvi seseris. Vėliau moteris ilgą laiką gyveno Petrošių kaime.

Kaip pasakojo pati jubiliatė, gyvenimas buvo nelengvas, bet savo gerumą, kol leido jėgos ir sveikata, dosniai dalijo savo artimiausiems žmonėms. Žvali moteris džiaugiasi didžiausiu gyvenimo turtu – dviem anūkais ir anūke bei trim proanūkiais, taip pat nesureikšmina savo ilgaamžiškumo, specialaus recepto sakosi tam neturinti.

Artimieji žvalią ir guvią šimtametę apibūdina pačiais gražiausiais žodžiais – jautri, nuoširdi ir be galo darbšti. Moteris visada mėgo rengtis šviesiai, todėl daugelis ją taip ir prisimena, kaip „visada šviesią“.

Sveikintojai šimtametei ir jos artimiesiems linkėjo sveikatos ir gražių kartu bėgančių dienų.

Sveikatos, stiprybės ir ilgiausių metų garbingo amžiaus sulaukusiai Z. Sabakonienei linkėjo Radviliškio miesto seniūnas E. Mončauskas bei seniūno pavaduotoja V. Dževeckienė.

Parengta pagal Radviliškio rajono savivaldybės informaciją

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami Video

TAIP PAT SKAITYKITE