NULL

Kaip pradžiuginti darbuotojus per Kalėdas?

Kiekvienas geras ir rūpestingas darbo kolektyvo vadovas prieš Kalėdas pasistengia savo darbuotojus pradžiuginti dovanomis. Ta proga praktiškiausia yra rinktis valgomas dovanas, kurias visi mėgsta, todėl jas gavusieji tikrai visi liks patenkinti.

Kodėl per Kalėdas darbuotojams verta dovanoti skanias dovanas?

Gurmaniški dovanų rinkiniai yra geras pasirinkimas dėl to, kad skanus maistas visiems patinka, todėl nusiminusių dėl tokios dovanos nebus. Be to, kaip yra žinoma, skanieji rinkiniai yra taip sukomplektuoti, kad juose kiekvienas ras jam patį mėgstamiausią skanėstą. Kita vertus, tokie rinkiniai pasiteisina visais metų laikais, juos galima dovanoti ne tik per kalendorines, tradicines metų šventes, bet ir kitomis progomis.

Kokią dar gerą tikslą gali padėti pasiekti gurmaniškos dovanos?

Savaime suprantama, kad daugeliu atveju darbo kolektyvo nariai, dovanų gavę gardumynus, nusprendžia jais gardžiuotis susėdę prie didelio bendro stalo. Juk labai miela kartu skanauti ypatingų skonių dovanas, aptarinėti prie arbatos pačius gražiausius ir smagiausius besibaigiančių metų nutikimus, pasvajoti, ką gero būtų galima nuveikti sekančiais metais ne tik darbinėje, bet ir bendro laisvalaikio planavimo srityje.

Kitaip tariant, tokios rūšies dovanos praverčia ir kaip dar glaudesnių bendradarbių tarpusavio ryšių puoselėjimo priemonė. Tiesa ir tai, kad tokios dovanos darbuotojams byloja apie tai, kad kolektyvo vadovas tikrai myli savo darbuotojus ir nešykšti jiems nuoširdaus dėmesio.

Kokie produktai įeina į kalėdines valgomų dovanų rinkinius?

Kalėdinius gardžiųjų dovanų rinkinius sudaro patikima Lietuvos gamintojų produkcija, kuri sudėta į dailios išvaizdos dėžutes ar pintines. Rinkiniuose smaližių laukia pyragas su karamele ir šokolado gabaliukais, riešutainis su džiovintomis vyšniomis, šaltmėčių arbata, juodasis šokoladas su spanguolėmis arba apelsinais ir braškėmis, medus su mėlynėmis, kalėdinis pyragas su įvairių vaisių cukatais.

Dovanose ne vien saldumynai, bet ir kitokio skonio tikrai pikantiški gardumynai – tai ir šamas savo sultyse su džiovintais baravykais, ir tradicinis lietuviškas skilandis, ir neišpasakytai malonaus skonio baravykų užtepėlė, ir garsusis kietasis sūris „Džiugas“. Jeigu norite daugiau informacijos apie gurmaniškas dovanas, ją rasite internete, čia savo prekes pristato gausybė šiuo verslu užsiimančių internetinių parduotuvių. Jums tik reikia pasirinkti patį geriausią variantą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami Video

TAIP PAT SKAITYKITE