NULL

Kaip gauti ataskaitą iš turimų verslo duomenų?

Norint efektyviai valdyti įmonę ir sukurti konkurencinį pranašumą, būtina prieiga prie patikimų ir naujausių duomenų. Ne mažiau svarbi ataskaitų ir jomis pagrįstų analizių kokybė. Tradicinis informacijos apdorojimas skaičiuoklėse ar kitose panašiose priemonėse užima daug laiko, yra neefektyvus ir sunkiai patikrinamas būdas. Business Intelligence klasės sprendimai yra atsakymas į šiuos iššūkius.

Verslo analitika su PowerBI

Ką daryti, jei sukurta ataskaita būtų automatiškai atnaujinta? Verslo žvalgyba (sutrumpintai BI) – tai procesas, kurio metu programinė įranga duomenis paverčia žiniomis, kurios turėtų būti pagrindas priimant verslo sprendimus. Tai gerokai sutrumpina informacijos kelią nuo duomenis įvedančio asmens iki sprendimą priimančiojo. Tai leidžia nedelsiant reaguoti į pokyčius ar galimas grėsmes. Pavyzdžiui, tradicinių pardavimų ataskaitų teikimo atveju užsakymų pokyčius – net jei jie yra reikšmingi, galima pastebėti tik po kelių dienų. Įdiegę verslo analizės programinę įrangą galite ją stebėti realiuoju laiku. Šiuolaikinė „Business Intelligence“ programinė įranga gali pasiekti įvairius duomenų rinkinius, nuolat juos analizuoti, pateikti rezultatus ataskaitose, suvestinėse, prietaisų skydeliuose, diagramose ar žemėlapiuose, kad vartotojams būtų suteikta išsami ir aiški informacija apie esamą įmonės būklę. Programa atnaujina ataskaitas ir apskaičiuoja pagrindinius veiklos rodiklius, kuriais remiantis galima iškelti hipotezes ir jas patikrinti atliekant išsamesnį tyrimą.

Kodėl verta įmonėms rinktis Power Bl?

Power BI verslo analizės programinės įrangos įdiegimas nekelia grėsmės veiklos procesams ir netrukdo nustatytoms procedūroms. Tai gana ekonomiškas sprendimas, papildantis esamas sistemas ir leidžiantis ženkliai padidinti ataskaitų ir analizės efektyvumą. Tai suteikia galimybę vienu metu prisijungti prie įvairių duomenų šaltinių (pvz., Microsoft Excel failų, MS SQL duomenų bazių, ERP Dynamics NAV, Business Central ar SAP sistemų).

Aiškios lentelės su automatiškai atnaujintomis diagramomis leidžia nuolat stebėti pagrindinius Power BI našumo rodiklius. Dėl to galite greitai aptikti visas grėsmes ir rizikas. Tradicinių ataskaitų atveju tai sunku, nes duomenys pateikiami tik po kurio laiko ir analizės metu jau yra pasenę. Naudodami Microsoft Power BI galite greitai patikrinti duomenų teisingumą ir užfiksuoti neteisingą arba trūkstamą informaciją.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami Video

TAIP PAT SKAITYKITE