Imantų bendruomenę subūrė vakaronė „Rudens spalvos ir skoniai“

Ramų šeštadienio vakarą „Imantų“ bendruomenės taryba sukvietė į jaukius, šiltus bendruomenės namus kartu pavakaroti, pasidžiaugti nuveiktais darbais, pabendrauti ir pasilinksminti didelį būrį bendruomenės narių.

Vakaronei dalyviai ruošėsi visą savaitę, nes buvo paskelbti rudens gėrybių ir kompozicijų bei patiekalų iš rudens gėrybių konkursai. Vieni dalyviai kūrė kompozicijas iš rudens gėlių ir gėrybių, kiti gamino įvairius patiekalus, kepė pyragus ir tortus. Imantų bendruomenės aplinką savo kompozicijomis papuošė Rita Jurkuvienė.

Vakarą savo pasirodymu pradėjo ansamblis „Atgaiva“. Po koncerto ansamblio vadovė Virginija pravedė muzikinį žaidimą. Bendruomenės pirmininkas Arūnas susirinkusius nustebino saksofono muzika. Visiems labai patiko Reginos Armonienės skaitytos eilės.

Konkursų nugalėtojomis tapo Alytė Butvilienė ir Nijolė Žaromskienė. Nugalėtojai ir prizinių vietų laimėtojai apdovanoti diplomais ir prizais.

Bendruomenės taryba visus dalyvius pavaišino duonkepėje krosnyje keptu kugeliu. Po kugelio prie pulto stojo Gintaras Marcinkus ir tada prasidėjo tokie šokiai, kad net grindys linko.

„Tokių susibėgimų svarba neįkainojama, kadangi suburia ir suvienija bendruomenę“, – kalbėjo bendruomenės pirmininkas Arūnas Marašinskas. Pirmininkas padėkojo visiems susirinkusiems už nuoširdų bendravimą, draugiškumą ir paskleistą gerą nuotaiką.

Baisogalos priestočio bendruomenės Imantai informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami Video

TAIP PAT SKAITYKITE