Grinkiškyje vėl varžėsi stalo tenisininkai

Spalio 30 dieną į Grinkiškio seniūnijoje vykusį kasmetinį stalo teniso turnyrą Grinkiškio seniūnijos seniūno taurei laimėti atvyko gausus būrys šios sporto šakos mylėtojų – sulaukta net 21 žaidėjo. Tarp žaidėjų buvo daug šaunaus jaunimo, kuris rungtyniavo drauge su vyresniaisiais.

Turnyras vyko Grinkiškio Jono Poderio gimnazijos sporto salėje prie šešių stalo teniso stalų. Dalyviai rungėsi vyrų, moterų ir mišrių dvejetų grupėse. Juos sukvietė pagrindinis žaidynių organizatorius, Švietimo ir sporto paslaugų centro sporto metodininkas Vitalijus Survila, turnyrui teisėjavo vyriausiasis teisėjas J. Vilčiauskas.

Susirinkusiuosius pasveikino Grinkiškio seniūnijos seniūnė G. Bložienė.

Po keturias valandas trukusios kovos buvo išaiškinti ir Grinkiškio seniūnijos seniūnės G. Bložienės apdovanoti turnyro nugalėtojai. Jais vyrų vienetų trupėje tapo R. Šakėnas (I vieta), D. Burba (II vieta) ir K. Šiurna (III vieta). Moterų vienetų nugalėtojos: L. Našlėnienė (I vieta), R. Kurauskienė (II vieta) ir G. Noreikaitė (III vieta). Mišrių dvejetų kovose nugalėtojais tapo A. Mažučiūnas ir L. Našlėnienė (I vieta), V. Giedra ir R. Kurauskienė (II vieta), K. Šiurna ir G. Noreikaitė (III vieta). Nugalėtojai apdovanoti taurėmis, medaliais ir diplomais.

Puikiai praleistas laikas, geros emocijos ir šiltas bendravimas tik skatina pratęsti šią tradiciją ir 2023 metais.

Parengta pagal Grinkiškio seniūnijos informaciją

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami Video

TAIP PAT SKAITYKITE