NULL

Ginkiškietė pranešė apie piktnaudžiavimą Kaune esančioje vaistinėje

Remdamiesi Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato žiniasklaidai oficialiai teikiamomis įvykių suvestinėmis, neseniai skelbėme apie tai, jog policija sulaukė labai netikėto pranešimo apie piktnaudžiavimą Grinkiškio miestelio vaistinėje. Esą jiems buvo pranešta, kad tarp sausio 11 dienos ir vasario 1 dienos Grinkiškio miestelyje esančioje vaistinėje dirbanti 25-erių metų mergina be be jokio teisėto pagrindo tikrino 27-erių metų moters duomenis „e.sveikata.lt“ duomenų bazėje.

Policija informavo pradėjusi tyrimą dėl piktnaudžiavimo.

Paskelbę šią informaciją sulaukėme Grinkiškyje įsikūrusios vaistinės atstovų nuostabos ir pasipiktinimo, nes minėtoje vaistinėje nedirba jokia 25-erių metų mergina. Redakcijos žiniomis, vaistinės atstovai kreipėsi ir į policiją, nes teigė tik iš žiniasklaidos sužinoję apie tokią naujieną.

Kovo 24 dieną iš policijos atėjo pranešimas, kad jie padarė klaidą žurnalistams išplatintoje įvykių suvestinėje. Policija patikslino, kad įvykis buvo ne Grinkiškio vaistinėje, bet Kaune esančioje vaistinėje, o nukentėjusioji, kuri kreipėsi į policiją ir pranešė apie piktnaudžiavimą, gyvena Grinkiškyje.

„Pasirodo, policijos duomenų bazėje buvo neteisingai nurodyta įvykio vieta. Neteisėtas duomenų rinkimas vyko Kaune esančioje vaistinėje, ne Grinkiškyje. O Grinkiškyje šiuo metu gyvena pareiškėja“, – patikslino Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos atstovė spaudai Gaila Smagriūnienė.

Parengė Jonas MARCINKUS

Asociatyvi nuotr.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami Video

TAIP PAT SKAITYKITE