Baisogaloje „Jaunimo erdvė“ atidaryta su paradu

Saulėtą spalio popietę Baisogalos kultūros centras ūžė nuo kalbų ir juoko – čia vietos bendruomenė ir svečiai susirinko į dar vieną Atviro jaunimo centro „Jaunimo erdvė“ atidarymą.

Radviliškio rajonas – vienintelis Lietuvoje, kuris turi jau net tris tokius centrus. Naujakurius sveikino ne tik vietos bendruomenės nariai, artimiausi kaimynai ugniagesiai, bet ir Jaunimo reikalų agentūros atstovė Gintarė Stankevičienė bei Radviliškio rajono savivaldybės administracijos atstovai, kurie įkurtuvėms dovanojo iš Stelmužės ąžuolo giliuko išaugintą ąžuoliuką ir tris sėdmaišius.

Po gausių sveikinimų „Jaunimo erdvės“ darbuotojos Mingailė ir Roberta pakvietė visus prisijungti prie iškilmingos eisenos per miestelio bulvarą ir pėsčiomis pasiekti netoliese įsikūrusias patalpas.

Puikią eisenos nuotaiką ir šypsenas užkūrė Šeduvos gimnazijos orkestras bei Baisogalos gimnazijos ir Baisogalos kultūros centro šokėjų kolektyvai. Triukšminga ir spalvinga eisena patraukė visos Baisogalos dėmesį – abejingas neliko nė vienas praeivis.

Atvykusiuosius, kaip pridera, pasitiko artimiausi naujakurių kaimynai ugniagesiai – įjungtais švyturėliais ir sirenomis palinkėta sėkmingo starto. Patalpas apžiūrėjusių lankytojų laukė ir daugiau staigmenų – grupės „Lizdas“ pasirodymas, vaišės ir žaidimai.

„Jaunimo erdvių“ svečius maloniai nustebino tiek pačios erdvės, tiek veikla – patalpos yra jaukios ir šviesios, o Baisogalos jaunimas iškart aktyviai prisijungė prie organizuojamų veiklų.

Šios patalpos „Jaunimo erdvių“ veiklai buvo pradėtos ruošti dar pavasarį. Kiti du centrai Radviliškio rajone buvo atidaryti dar 2015 metais – Radviliškio mieste ir Šeduvoje.

Parengta pagal Radviliškio rajono savivaldybės informaciją

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami Video

TAIP PAT SKAITYKITE