NULL

Aukštelkų kaimo bendruomenės pirmininkei – Padėkos ženklas

Kovo 11-ąją, Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dieną, Aukštelkų kaimo bendruomenės „Aukštoji Alka“ pirmininkei Vitalijai Pliatkienei įteiktas Radviliškio rajono savivaldybės mero Padėkos ženklas.

Už aktyvią bendruomeninę veiklą, dalyvavimą ir pagalbą įvairiose akcijose, talkose ir renginiuose, už įgyvendintus projektus, jų vykdymą ir rezultatus šį garbingą apdovanojimą Aukštelkų kaimo bendruomenės pirmininkei įteikė Radviliškio rajono meras Vytautas Simelis.

Vitalija Platkienė, kilusi iš Pakruojo rajono Lygumų miestelio, savo profesinį pedagogo kelią pradėjo Aukštelkų pagrindinėje mokykloje, joje dirbo nuo 1985 metų, o šiuo metu ji su aukštelkiškiais betarpiškai bendrauja dirbdama Radviliškio viešosios bibliotekos Aukštelkų skyriuje.

Nuo 2014 metų V. Pliatkienė aktyviai įsitraukė į Aukštelkų kaimo bendruomenės „Aukštoji Alka“ veiklą, o 2016 metais tapo jos pirmininke.

Bendruomeniška ir sugebanti žvelgti toliau už savo bendruomenės ribų, nuoširdžiai ir atsakingai dirbanti bendruomenės ir Aukštelkų kaimo labui, Vitalija Pliatkienė yra vertinama ir gerbiama aplinkinių. Ji visada randa gerą žodį, užjaučia bėdoje, pataria, padeda darbuose.

Už aktyvią bendruomeninę veiklą, dalyvavimą ir pagalbą įvairiose akcijose, talkose ir renginiuose, už įgyvendintus projektus praėjusių metų kovo 11-ąją Vitalija Pliatkienė buvo apdovanota Aukštelkų seniūnijos apdovanojimu „Metų bendruomenės vedlys“.

Radviliškio rajono savivaldybės informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami Video

TAIP PAT SKAITYKITE