NULL

Aktyvūs ir smagūs vakarai Kalnelio Gražioniuose

Šių metų kovo–balandžio mėnesiais Kalnelio Gražioniuose vyko Radviliškio rajono visuomenės sveikatos biuro organizuojama Sveikatos stiprinimo programa „Funkcinės treniruotės Kalnelio Gražioniuose“.

Programos metu Kalnelio Gražionių ir jos apylinkių gyventojai du kartus per savaitę vakarais rinkosi į kultūros centro salę ir kartu su trenere Aiste Balčiūnaite aktyviai leido vakarus.

Dalyviai turėjo progą dalyvauti dešimtyje funkcinių treniruočių, kuriose buvo atliekami įvairūs jėgos, lankstumo, pusiausvyros, kardio ir kiti pratimai.

Programos metu buvo stiprinimas ne tik kūnas, bet ir gerinama emocinė sveikata. Kūrybiškos trenerės Aistės Balčiūnaitės fizinio aktyvumo užduotys ir žaidimai pripildydavo dalyvius geromis emocijomis, o kultūros namų salė skambėjo nuo garsaus juoko.

Radviliškio rajono visuomenės sveikatos biuras dėkoja visiems, dalyvavusiems programoje, trenerei Aistei už nuoširdų darbą stiprinant rajono gyventojų sveikatą. Linkime visiems neprarasti judėjimo džiaugsmo, būti motyvuotais ir fiziškai aktyviais!

Parengta pagal Radviliškio rajono visuomenės sveikatos biuro informaciją

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami Video

TAIP PAT SKAITYKITE